Radio Prostor

Za vítězstvím v MasterChefovi stojí tvrdá práce. Špatně se usmějete a jste terčem, říká kuchařka Beskydiarová

Gastronomie

Když Veronika Beskydiarová, známá také jako Besky, vstoupila do kuchyně, okamžitě se stala hvězdou. Je totiž vítězkou MasterChef Česko, kde ji její unikátní přístup k vaření, kombinovaný s ohnivým temperamentem a nezaměnitelným stylem, rychle odlišil od ostatních. V dnešním O všem s Markétou Rachmanovou prozradí, jak se jí daří skloubit práci televizní kuchařky s osobním životem, a přidá vám několik svých kulinářských triků.

„Nechci být unisex. Jsem ohnivá žena za plotnou," říká kuchařka Beskydiarová, která v našem rozhovoru odhalila, jak důležitá je pro ni autenticita. „Vše pramení ze mě. To, co vidíte, je v podstatě to, co jsem já – od mého vzhledu až po způsob, jakým se vyjadřuji ve svých pokrmech," popisuje Besky. Její slova rezonují s mnoha mladými kuchaři a kuchařkami, kteří hledají svou vlastní cestu v komplexním světě gastronomie.

S překvapujícím slovensko-norským původem a srdcem ukotveným v Praze je Veronika skutečnou kosmopolitní osobností. Svou kariéru odstartovala ve velkém stylu vítězstvím v MasterChef ČR, čímž se nejenom prosadila v české kulinářské scéně, ale také získala platformu pro sdílení své vášně pro vaření s širším publikem.

Besky také hovoří o své vizi budoucnosti. Plánuje rozšířit své působení v gastronomii a nevylučuje ani otevření vlastní cukrárny. „Chci, aby to bylo místo, kde se budou lidé cítit jako doma, a kde budou moci ochutnat něco, co s láskou vytvořím," sdělí s nadějí v hlase. V rozhovoru Veronika Beskydiarová také reflektuje výzvy, kterým jako žena v gastronomii čelí. Upřímně přiznává, že cesta nebyla vždy snadná, ale její odhodlání a láska k vaření ji vždy vedly vpřed.

Závěrem Veronika dodává, že klíčem k úspěchu je najít radost v autentičnosti a osobitosti. „Je důležité zůstat věrný sám sobě a své vizi," uzavírá. Skrze svou práci a přístup k životu Besky ukazuje, že být úspěšnou ženou v gastrosvětě znamená nejen vařit s láskou, ale také mít odvahu vykročit ze stínu a ukázat světu, co v sobě máte. Ve světě plném výzev se Veronika Beskydiarová jeví jako inspirující příklad síly, odvahy a kreativity.

O VŠEM S MARKÉTOU RACHMANOVOU

Rozhovor s Veronikou Beskydiarovou

0:00

0:00

Veronika Beskydiarová
Foto: RADIO PROSTOR