Radio Prostor

Tisíce hydratačních krémů vaši pleť nezachrání. Základ je jinde, říká majitelka vlasového a kosmetického studia

Péče o vlasy a pleť

Jana Šafářová je majitelka oblíbeného Red Salonu v centru Prahy. Ve čtvrtečním O všem s Markétou Rachmanovou hovoří o tom, jak se z technického oboru dostala do světa krásy. Po mateřské dovolené se totiž rozhodla nevrátit se ke své původní práci a začala se vzdělávat v oblasti kosmetiky a péče o vlasy. V rozhovoru se dozvíte, jak se správně starat o svůj zevnějšek, jak hydratovat pleť a co je tím základním pravidlem kvalitní a hebké pokožky.

O VŠEM S MARKÉTOU RACHMANOVOU

Rozhovor s Janou Šafářovou

0:00

0:00

Když přišla chvíle otevřít si vlastní salon, Jana Šafářová byla plná velkých vizí. Inspirací jí byly zahraniční trendy a přístupy, které chtěla přenést do českého prostředí. „Moje vize byla velká, chtěla jsem, aby salon byl nejen místem služeb, ale i místem setkávání a inspirace," popisuje Jana. Její salon se rychle stal oblíbeným nejen pro svou kvalitu služeb, ale i pro osobitou atmosféru, kterou společně se svým týmem vytvořila. „Chci, aby se lidé u nás cítili jako doma a odcházeli s úsměvem," vysvětluje filozofii salonu.

Kromě toho mluví o vhodnosti používání speciálních přípravků s SPF ochranou pro vlasy i pleť, které pomáhají chránit před škodlivými UV paprsky. Navrhuje také, aby lidé používali produkty, které odpovídají jejich denním rituálům a vysvětluje, že při množství používání produktů může být někdy méně více.

Šafářová
Jana Šafářová · Foto: RADIO PROSTOR