Radio Prostor

Podcasty na Radiu Prostor

Podcasty

Podcasty se v posledních letech těší obrovské popularitě. Lidé méně čtou a více poslouchají. A tvůrci jim vycházejí vstříc. V Česku vznikají každý týden doslova stovky podcastů a my se na vlnách Rádia Prostor budeme každý všední den v čase od 13:00 do 15:00 věnovat těm úspěšným. V pondělí jste mohli slyšet podcast z produkční dílny našeho sesterského ekonomického webu Hrot24.cz. Jeho moderátorem je Pavel Štrunc, který si k sobě do studia zve úspěšné podnikatele, ekonomy, politiky a vůbec lidi, kteří mají k tématu byznys co říct.

Hostem epizody Hrotu Pavla Štrunce byl lihovarník Martin Žufánek. Co má společného jeho byznys a hodinky Rolex? Jak se daří mít firmu, kde téměř vše dělá rodina? A proč se Žufánci rozhodli zrušit téměř nejpopulárnější produkt Ořechovku? Odpovědi na všechny tyto otázky vám poskytne následující rozhovor, který si můžete poslechnout zde: Lihovarník Žufánek: Syn je prvotřídní dacan, ale firmu po mně převezme, i kdyby nechtěl | Hrot (hrot24.cz)

Martin Žufánek a Pavel Štrunc
Foto: Echo24

Druhým podcastem, který jsme vysílali na vlnách Radia Prostor byl podcast První liga od zkušeného odborníka na svět byznysu a médií Aleše Borovana. Ten se ve svých rozhovorech zaměřuje na hloubkové rozhovory se špičkami českého zábavního průmyslu, internetu, médií a telekomunikací. Hostem aktuální epizody byl investor a spolumajitel herního studia Bohemia Interactive Slavomír Pavlíček. Free verze rozhovorů Aleše Borovana najdete zde: David Horáček: Producenti romantických komedií ztratili zpětnou vazbu od diváků (youtube.com). Pokud byste chtěli poslouchat plné verze rozhovorů, najdete je na První liga (@prvniliga) | Forendors.

První liga
Foto: První liga