Radio Prostor

ADONXS: SuperStar? Fajn start, ale dřina přijde až po ní

Hudba

Adam Pavlovčin neboli ADONXS je jméno, které si v posledních letech razí cestu na hudební scéně s nezaměnitelným charakterem a talentem. Od vítězství v soutěži Superstar po studia v Londýně až po nadcházející slovenský singl je Adamova cesta důkazem, že odhodlání a vášeň pro hudbu mohou otevřít dveře, o kterých se mnohým jen zdá. V pátečním O všem s Markétou Rachmanovou hovořil o své cestě za hudebním snem, zkušenostech a plánech do budoucna.

„Vždycky jsem věděl, že hudba je mojí cestou," říká Adam Pavlovčin v rozhovoru pro Radio Prostor. Jeho slova rezonují s mnoha mladými umělci, kteří stojí na prahu své kariéry a jeho příběh je inspirací pro každého, kdo hledá své místo ve světě hudby. Po vítězství v Superstar Adam nezůstal stát na místě. „Chtěl jsem se dále rozvíjet, poznávat nové kultury a inspirace," popisuje své rozhodnutí studovat hudbu v Londýně. Ve městě, které je kolébkou mnoha hudebních legend, našel Adam nejen nové přátele a zkušenosti, ale také sebe samotného jako umělce.

Nejnovější kapitolou v Adamově kariéře je příprava jeho prvního slovenského alba. „Slovenské písničky mi umožňují vyjádřit se ještě hlouběji," sdílí s nadšením. S plánem vydání několika singlů v blízké budoucnosti Adam doufá, že osloví nejen slovenské, ale i české posluchače.

Cesta Adama Pavlovčina je důkazem, že s odhodláním a tvrdou prací mohou být sny o hudební kariéře skutečností. A jak sám Adam říká: „Hudba je pro mě nejen vášní, ale celým životem."

O VŠEM S MARKÉTOU RACHMANOVOU

Rozhovor s Adamem Pavlovčinem

0:00

0:00

Pavlovcin
Adam Pavlovčin · Foto: RADIO PROSTOR